უამრავ რეცეპტში შეგხვდებათ ფორთოხლისა და ლიმონის ცედრა. ორივე ძალიან კარგ არომატს აძლევს ნამცხვრებს და ზოგადად საკონდიტრო ნაწარმს. ორივე მათგანი ერთნაირად მზადდება, ამ პოსტში მე ფორთოხლის ცედრაზე დავწერ.
საჭირო მასალა:
1 ფორთოხალი
2 ს.კ. შაქარი
მომზადება:
ფორთოხალი გავფრცქვნათ, კანი ბლენდერში დავქვათ, ძალიან წვრილად არა. შემდეგ დავაყაროთ შაქარი, გადავიტანოთ ქილაში და შევინახოთ მაცივარში. ინახება დაახლოებით 1 თვე.
No comments:
Post a Comment