2013-08-09

ტარტი შინდის ჯემით

პეროგი, ღვეზელი, ტარტი.. ბევრისთვის საყვარელი დესერტია და მათი მომზადების მრავალი ვარიაცია არსებობს, როგორც ფხვიერი ცომის, ასევე შიგთავსის. დღეს წარმოდგენილ ვიდეო რეცეპტში შედარებით რბილი ცომის მომზადებას წარმოგიდგენთ, გულსართი კი შეგიძლიათ თქვენი გემოვნებისდამიხედვით შეცვალოთ. ტარტის მომზადების შემდეგ თუ ცომი დაგრჩათ შეგიძლიათ მოამზადოთ ორცხობილები შოკოლადის კარაქით.





მასალა:

2 კვერცხი
1 ჩ.ჭ. შაქარი
100 გ. კარაქი
250 მლ. მაწონი
1/2 ჩ.კ. სოდა
1/2 ს.კ. ლიმონის წვენი
ფქვილი რამდენსაც შეიზელს ვანილი


მომზადება:




No comments:

Post a Comment