უგემრიელესი დესერტი, რომელიც შეგიძლიათ ათქვეფილი ნაღებით, თხილის პატარა ნაჭრებით ან შოკოლადის ნატეხებით მორთოთ...
მასალა:
4 კვერცხი
100 გ შაქარი
100 გ შოკოლადის ფილა
100 გ კარაქი
1 პაკეტი შაქრიანი ვანილი
მომზადება:
კვერცხის ცილა დ გული გააცალკევეთ, ცილა ათქვიფეთ ღრუბლისებრი მასის მიღებამდე და შემდეგ დაამატეთ შაქრიანი ვანილი. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გული შაქართან ერთად, თქვიფეთ იქამდე სანამ შაქარი კარგად არ გაიხსნება. შემდეგ დაამატეთ ბეზეს ნელ-ნელა, თან თქვიფეთ. შოკოლადი და კარაქი ერთად გაადნეთ, ერთგვაროვან მასას, რომ მიიღებთ დაუმატეთ კვერცხიან მასას და კარგად ათქვიფეთ, სანამ არ გაყავისფერდება. შემდეგ გაანაწილეთ პლასტსმასის ჭიქებში და შედგით საყინულეში რამდენიმე საათით.
მასალა:
4 კვერცხი
100 გ შაქარი
100 გ შოკოლადის ფილა
100 გ კარაქი
1 პაკეტი შაქრიანი ვანილი
მომზადება:
კვერცხის ცილა დ გული გააცალკევეთ, ცილა ათქვიფეთ ღრუბლისებრი მასის მიღებამდე და შემდეგ დაამატეთ შაქრიანი ვანილი. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გული შაქართან ერთად, თქვიფეთ იქამდე სანამ შაქარი კარგად არ გაიხსნება. შემდეგ დაამატეთ ბეზეს ნელ-ნელა, თან თქვიფეთ. შოკოლადი და კარაქი ერთად გაადნეთ, ერთგვაროვან მასას, რომ მიიღებთ დაუმატეთ კვერცხიან მასას და კარგად ათქვიფეთ, სანამ არ გაყავისფერდება. შემდეგ გაანაწილეთ პლასტსმასის ჭიქებში და შედგით საყინულეში რამდენიმე საათით.
No comments:
Post a Comment