ძალიან დიდი ხანია არაფერი დამიდია.. დრო არ მქონდა და ამიტომ.. თუმცა დღეიდან ვეცდები შედარებით გავაქტიურდე ბლოგზე. ბრაუნის მომზადების მრავალი ვარიაცია არსებობს, 2 სახის რეცეპტი ბლოგზე დევს (იხილეთ ბრაუნის რეცეპტები ) ახალი რეცეპტი წინა ორისგან განსხვავებულია, აქ შოკოლადის ნაცვლად კაკაო გამოიყენება. რამდენიმე ინგრედიენტისგან, მცირე ძალისხმევით შეგიძლიათ უგემრიელესი ნამცხვარი მოამზადოთ. დროც საკმაოდ ცოტა დაგჭირდებათ.
დაგჭირდებათ:
დაგჭირდებათ:
- 4 დიდი კვერცხი
- 2 ჩ.ჭ. შაქარი
- 1 ჩ.ჭ. ზეთი
- ვანილი
- 1 ჩ.ჭ. ფქვილი
- 2/3 ჩ.ჭ. კაკაო
- 1/6 ჩ,კ. სოდა
- მწიკვი მარილი
- 1/2 ჩ.ჭ. თხილი
მომზადება:
- კვერცხი და შაქარი ერთად ათქვიფეთ, უნდა მიიღოთ თეთრი, სქელი მასა.
- შემდეგ დაამატეთ ზეთი, ვანილი და მარილი.
- ცალკე ჯამში ჩაცერით მშრალი ინგრედიენტები: ფქვილი, კაკაო, სოდა. აურიეთ და კვერცხიან მასას ჩააცერით. ხელის სათქვეფით შეურიეთ.
- ბოლოს დაუმატეთ თხილი.
- ფორმას წაუსვით ცხიმი, გადაიტანეთ ცომი. გამოაცხეთ 175 გრადუსზე. დასჭირდება 25-30 წუთი. ზემოდან უნდა დაიფშხალოს.
მიირთვით ნაყინთან ერთად, გემრიელია ცხელიც და ცივიც <3
No comments:
Post a Comment