კასეროლე ერთ-ერთი პოპულარული კერძია ევროპასა და ამერიკაში. მას სხვადასხვა ინგრედიენტისგან ამზადებენ. დღეს გაგიზიარებთ ერთ ძალიან გემრიელ ვარიანტს- ქათმის ხორცისა და ყველისგან გაკეთებულს.
ინგრედიენტები:
ქათმის ფილე 500 გ. (მოხარშული)
300 მლ. პომიდვრის სოუსი
2 კბილი ნიორი
200 გ. გახეხილი მაგარი ყველი
3 ს.კ. საფანელი
მომზადება:
მოხარშული ფილე დაჭერით საშუალო ზომებად. გაანაწილეთ ფორმაში. პომიდვრის სოუსს შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და მოასხით ხორცს, შემდეგ მოაყარეთ გახეხილი ყველი და ბოლოს საფანელი. (საფანელს შეგიძლიათ შეურიოთ სასურველი სანელებლები) შედგით 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 10-15 წუთი.
ინგრედიენტები:
ქათმის ფილე 500 გ. (მოხარშული)
300 მლ. პომიდვრის სოუსი
2 კბილი ნიორი
200 გ. გახეხილი მაგარი ყველი
3 ს.კ. საფანელი
მომზადება:
მოხარშული ფილე დაჭერით საშუალო ზომებად. გაანაწილეთ ფორმაში. პომიდვრის სოუსს შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და მოასხით ხორცს, შემდეგ მოაყარეთ გახეხილი ყველი და ბოლოს საფანელი. (საფანელს შეგიძლიათ შეურიოთ სასურველი სანელებლები) შედგით 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში 10-15 წუთი.
No comments:
Post a Comment